Hamo & Rudi Bučar – SiTi za dobro musko – koncert ‘Dolgo nisva pila’

Matevž Šalehar in Rudi Bučar na odru kranjskega KluBara (Foto: Primož Pičulin)

Matevž Šalehar Hamo in Rudi Bučar sta edinstvena kombinacija in izjemen duet izvrstnih glasbenikov. Obema je oder SiTi Teatra domač, tokrat pa bosta prvič skupaj igrala kitare, pela in pila ves večer in ob tem ustvarila vzdušje, ki bo trajalo, tudi ko bo koncert že zdavnaj mimo.

“Veš prjatu, dolgo nisva pila in bojim se, da se bova pozabila …” 

Hamo s svojim prepoznavnim in popularnim raskavim vokalom je markantni frontman zalublenih blues rockerjev Hamo & Tribute 2 Love, ki imajo za seboj tri studijske albume in v nastajanju novega, Rudi pa je z njimi sodeloval pri snemanju zadnjega albuma “3P”, za katerega so skupaj posneli uspešnico “Dolgo nisva pila“. Folk rock glasbenik in odlični slovenski kantavtor Rudi Bučar že skoraj dve desetletji bogati slovenski glasbeni prostor in ohranja istrsko kulturno dediščino ter izdaja avtorske skladbe, za seboj pa ima že 5 studijskih albumov.

Rudi Bučar in Hamo (Foto: Marko Alpner)

Pripravite se na edinstven akustičen koncertni večer, kjer vas Hamo in Rudi popeljeta na nepozabno glasbeno potovanje. Povabite prijatelja ali prijateljico, s katerim/katero že dolgo niste … karkoli … saj boste uživali ob odlični interpretaciji skladb obeh protagonistov, Hamotovih iskrečih pripombah in Rudijevih “kratkih” štorijah. Nikoli ne veste, kdaj se boste spet dobili.

Koncertni vtis njunega nastopa v kranjskem KluBaru

Hamo in Rudi Bučar zganjala norčije na akustično poetičnem večeru v Klubarju