Sharon Osbourne: ‘Moja prioriteta je skrb za moža’

Ozzy in Sharon Osbourne
Ozzy in Sharon Osbourne

Nedavno je v epizodi popularnega dnevnega šova ‘The Talk’ nastopila gostja Sharon Osbourne, žena in managerka legendarnega heavy metal pevca Ozzyja Osbourneja in se med drugim znova dotaknila njunega odnosa.

Prioriteta ji je skrb za moža

Na vprašanje, ali imata dovolj časa samo zase, je dejala: ‘Nisva ga imela, vse do nesreče, ki se je zgodila letos. Resnično nisva. Vedno je bilo: kmalu bom naredila. V nekaj mesecih bom storila to ali ono. Vedno sem družinske stvari postavila na stranski tir. Šele po nesreči sem ugotovila, kako se življenje lahko spremeni v eni sekundi. In tega ne počnem več. Moja prioriteta je, da skrbim za svojega moža.’

Aprila je moral Ozzy namreč odpovedati vse koncertne datume napovedane za letošnje leto zaradi zdravstvenih težav. Ozzy je najprej imel pljučnico, zaradi katere se je zdravil v bolnišnici na intenzivni negi, v domači oskrbi pa je nato še grdo padel in obnovil staro poškodbo.

Seveda pa neuničljivi Ozzy nikakor ni želel razočarati svojih oboževalcev in večino koncertnih datumov je zgolj prestavil na naslednje leto. S turnejo bo tako nadaljeval februarja prihodnje leto.