Prestavljeni datumi: Ozzy na evropsko turnejo!

Princ teme je že pred časom najavil svojo svetovno poslovilno turnejo ‘No More Tours 2‘, ki pa jo je moral zaradi poškodbe ob padcu prestaviti. Na začetku prihodnjega leta bo obiskal tudi staro celino, družbo, kot posebni gostje pa mu bodo delali legendarni britanski heavy metalci Judas Priest.

Ozzy Osbourne je glede tega dejal: ‘Zelo sem blagoslovljen, ker sem imel dve uspešni glasbeni karieri. Na zadnjo turnejo gledam kot praznovanje za soje oboževalce in vse tiste, ki so uživali v moji glasbi v zadnjih petih dekadah.’

Za princa teme je bilo letošnje leto dobesedno temačno in nesrečno. Ozzy Osbourne je bil namreč še enkrat več prisiljen odpovedati vse koncertne datume napovedane za letošnje leto. V uradni izjavi pa so zapisali, da se zdravi ob poškodbi, ki je nastala medtem, ko je okreval od pljučnice. Tuji mediji so poročali, da je grdo padel in se pri tem poškodoval.

Ozzy obljubil povratek na koncerne odre

70- letni pevec je pred padcem bil v bolnišnici na intenzivni negi zaradi pljučnice. Zdravnik mu je nato predpisal šest tednov okrevanja doma in prav med okrevanjem je še grdo padel. Njegov sin Jack je potrdil, da mu gre sedaj bolje, napovednai pa so tudi že novi datumi za evropske koncerte!

V drugem intervjuju za People pa je Jack dejal: ‘Dobro mu gre. Spet je ciničen in stari Ozzy, kar je vedno dober znak. Kadar se pritožuje nad zemeljskimi stvarmi, veš, da je v redu. Da, počasi se normalizira. Ko je vse na televiziji zanič in ko je v hiši vse pokvarjeno, veš, da je v dobrem stanju.’ Ozzy se bo vrnil in dokončal turnejo No More Tour 2.

Koncerti.net bodo organizirali aranžmaje za:

 Dunaj (26. februar 2020) in v Bologna (10. marec 2020).