Šesti rojstni dan Kurzschluss praznoval z znanimi obrazi in vrhunsko house glasbo

Foto: David Filipovič

Pop up klub Kurzschluss je upihnil 6. svečko z več kot dva tisoč zvestimi obiskovalci, med katerimi so bili številni znani obrazi. Nepozabno house zabavo s svetovno priznanim didžejem Todd Terryjem, The Shapeshifters ter odlično pevko Teni Tinks je zaznamovala tudi ekipa hišnih didžejev, Sharkastique Tunes, ki je z oldies goldies setom največjih house uspešnic razplesala obiskovalce do jutra.

Kurzschluss po uspešno zaključeni sezoni in treh razprodanih žurih že zaključuje programsko shemo za leto 2019. Obljublja silovit program, v katerem bodo tudi izvajalci, ki nastopajo na največjih glasbenih festivalih na svetu.

Publiko je zagrela domača Sharkastique ekipa. Sylvain, Jackie, Dave Manali in Stanny Abram so ogreli publiko do te mere, da je odlični Simon Marlin iz The Shapeshifters dobro plesno razpoloženje publike zgolj dvignil. Piko na i je dodala Teni Tinks, vokalna diva zavidljivih glasovnih razsežnosti. S svojim live actom in odrsko prezenco je navdušila vse zbrane in plešoče z uspešnico Lola’s Theme, ki jo je odpela v  živo.

Zvezda večera, starosta house glasbe Todd Terry, je v dvournem setu vodil vse zbrane in plešoče skozi zavidljivo paleto svojih remiksov house uspešnic. Dodal pa je tudi bolj globoko noto svojemu setu z deep housom in tribal ritmi. Obiskovalci so okusili pravi Todd Terry zvok in se mu v celoti prepustili.

Foto: David Filipovič

Noč je v velikem slogu zaključila ekipa domačih didžejev. DJ Shark, Jaka in Sylvain so z največjimi house uspešnicami vseh časov razplesali poln Kurzschluss. Na odru se jim je pridružila celotna organizacijska ekipa, ki je skupaj z obiskovalci plesala do konca žura.

V sedmo leto je Kurzschluss vstopil v maniri, kot se spodobi – s pozitivnimi vibracijami, plesnimi ritmi in zadovoljnimi obiskovalci. Pop up klub se bo spet prižgal naslednje leto, programska shema pa zaenkrat ostaja skrivnost.