Električni Siddharta aprila v Loškem Pubu

Siddharta aprila v Škofji Loki (Foto: Facebook dogodek)

Loški Pub bo aprila pokal po šivih, vrača se Siddharta! Najbolj uspešna rock skupina pri nas se po uspešni vseslovenski dvoranski turneji odpravlja na akustičen niz koncertov, ampak v Škofji Loki bodo žagali na polno!

Čeprav je do sobote, 20. aprila 2019 še daleč, je že danes možno z gotovostjo zatrditi, da bo Loški Pub tedaj pokal po šivih. Razlog? Vrača se eden najuspešnejših slovenskih bendov zadnjih dveh desetletij Siddharta. Tomi in druščina so v Pubu razturali že tik po prelomu tisočletja, februarja leta 2000, pred tremi leti (aprila 2015) pa so v akustični različici napolnili vrt Loškega Puba.

Štiri leta pozneje se Siddharta s tradicionalnim velikim koncertom vrača na mesto »zločina«. Tokrat v klasični, električni verziji. Vstopnice bodo, kot obljubljajo v Agenciji Koncerti, v prodaji kmalu (pravočasno vas bomo o tem obvestili), število bo omejeno, zato nikar ne odlašajte!

Seveda je Siddharta že nekajkrat ogrela Loko na drugih prizoriščih. Če nas spomin ne vara, leta 2003 v Športni dvorani Poden, leta 2007 v MKC Pri Rdeči Ostrigi, leto pozneje na Mestnem trgu, leta 2014 pa še na Loškem gradu.

Cena: 19,90€ – EarlyBird – prvih 200 ( samo v Loškem pubu)
Redna cena: 21,90€ (Loški pub in mojekarte.si)