Se bodo Staind res vrnili?

Skupina Staind (FOTO: Staind Facebook)
Skupina Staind (FOTO: Staind Facebook)

Aaron Lewis je namignil, da se bo skupina ameriška rock zasedba Staind prihodnje leto morda vrnila, še več, že letos bodo morda imeli nekaj koncertov.

Se bodo Staind res vrnili?

V soboto, 9. marca, med koncertom v Oklahomi, ko se je pripravljal, da bo na samostojnem akustičnem koncertu odigral skladbo ‘It’s Been Awhile’, ki jo v originalu izvaja skupina Staind, je Lewis množici dejal: ‘Torej, kaj, če vam povem, da se Staind prihodnje leto morda vrnejo? Lahko, da lažem, lahko, da ne. Morda bo celo nekaj koncertov letos. Ne morem reči zagotovo. Nikoli ne veš.’

Zadnji nastop skupine Staind sega v leto 2017. Takrat so namreč avgusta imeli dobrodelni koncert v Northamptonu. Prisotni so bili trije prvotni člani, in sicer Lewis, kitarist Mike Mushok in basist Johnny April. Odigrali so tri akustične skladbe skupaj z aktualnim bobnarjem Salom Giancarelliom.

Takrat je Mushok za iRockRadio povedal, da si vsekakor želi s skupino Staind ustvarjati novo glasbo: ‘Mislim, da ni nujno za nas, da bi izdali album z desetimi skladbami. Veliko dela je, da narediš dober album. In albumi se ne prodajajo dobro. Isto vsota denarja dobiš, če narediš eno ali pa tri dobre skladbe, dokler so te odlične.’

Kljub temu, da Staind mirujejo pa je Lewis zelo deloven. 12. aprila bo namreč izdal že tretji samostojni studijski album ‘State I’m In‘.