Je Jimmy Page naporen sosed?

Jimmy Page dvomi, da se bodo Led Zeppelin še kdaj združili. (FOTO: Jimmy Page Facebook)
Jimmy Page dvomi, da se bodo Led Zeppelin še kdaj združili. (FOTO: Jimmy Page Facebook)

Jimmy Page je dolga leta bil v sporu s pevcem Robbiem Williamsom. Glasbenika sta namreč soseda, ki sta lani končala dolgoletni spor zaradi bazena, ki ga je Robbie Williams načrtoval na svojem posestvu, kar pa Pagu ni bilo prav. Na koncu je zmagal pop zvezdnik Williams, ki je dobil zeleno luč za začetek gradnje bazena.

Jimmy Page zdaj v sporu še z drugim sosedom

Očitno pa Robbie Williams ni edini sosed, s katerim si je Page skočil v lase. Daily Mail namreč navaja, da si je nekdanji kitarist legendarne zasedbe Led Zeppelin zdaj skočil v lase tudi s sosedom Sirom Harveyjem McGrathom, ki na svojem posestvu želi montirati klimatsko napravo.

Pri montaži klimatske naprave pa bi se lahko zgodilo, da bi morali premakniti steno, kar pa je Paga spravilo s tira. Mestnemu svetu je poslal pismo, v katerem navaja, da je zelo zaskrbljen glede načrtov. Page v pismu še navaja, da bi delo lahko škodljivo vplivalo na njegove življenjske pogoje z zapisom: ‘To območje uporabljam za poslušanje in pregledovanj posnetkov, ki zahtevajo mojo popolno koncentracijo brez motenj hrupa in/ali vibracij drugih virov.’

V pismu še navaja, da to območje uporablja za srečanja in snemanje intervjujev, kjer pa ne sme biti nikakršnega hrupa.

Kdo bo tokrat dobil bitko?