Scream Collision podpisali z Wormholedeath za Memories

Scream Collision (Foto PROMO)

Scream Collision s ponosom najavljajo sodelovanje z založbo Wormholedeath za izdajo svojega prvenca “Memories”.

“Resnično smo veseli in v čast nam je sporočiti, da se bo Scream Collision pridružil založbi Wormholedeath Records pri izidu našega prvega albuma”Memories”. Fantje (in dekleta) iz Wormholedeath-a so odlični in zdi se, da res uživajo v delu z glasbo, kar je v trenutnem stanju v tej panogi precej osvežujoče. Upamo na dolgo in plodno sodelovanje in da je Wormholedeath tisto, kar nam omogoča, da svojo glasbo delimo s svetom. – Rock on, Rock Hard, Stay Safe!“, pravijo Scream Collision.

Scream Collision so grška skupina, ki je bila ustanovljena v Atenah oktobra 2017. V svojih prvih korakih so na številnih glasbenih odrih igrali priredbe Rock, Hard Rock in Metal skladb. Njihovi vplivi so različni, v glavnem pa prihajajo iz Hard Rocka in Metala. Čez nekaj časa so začutili, da je čas, da sestavijo lastno glasbo in 31. maja 2019 so izdali svoj prvi singel “Rolling a Dice“.

Trenutno so zaključili svoj prvi album z naslovom «Memories». Album vključuje glasbene elemente, ki so v preteklih letih vplivali nanje in tvorijo njihov lasten zvok. Gre za konceptni album, ki govori o človeku, ki se bori proti duševnim pretresom in zlomom, ter se končno dvigne kot zmagovalec. Zasnova albuma je narejena, da so pesmi med seboj povezave, a vendarle je vska nekoliko drugačna in ima svoj značaj.

Scream Collision - Memories - naslovnica
Naslovnica albuma Memories

Memories seznam pesmi

1. Mess Inside My Head (Memories)
2. Nightmares
3. The Last Straw
4. Asylum
5. AWOL
6. Invincible
7. Rigged Game

Scream Collision

Giannis Pantelaios – vokal
Johnie Chorianopoulos – kitara
Evgenios Diamantidis – bas kitara
Georgios Christodoulou – klaviature
George Labrakos  – bobni