San Di Ego zaključili s snemanjem novega albuma

Skupina San Di Ego je končala s snemanjem novega albuma (FOTO: Tomaž Re photography, PROMO).

Domači rockerji San Di Ego so na svojem Facebook profilu objavili veselo novico; snemanje novega albuma je končano. Za zdaj še neimenovana plošča bo nasledila album Doktor za rock ‘n’ roll iz leta 2017. Zasedba je v sklopu promocije prihajajočega izdelka v svet že poslala singla ‘Osamljeno dekle’ in ‘Zdaj je čas’, ki jima lahko prisluhnete spodaj.

Bendov bobnar, Jure Doles, nam je o snemanju povedal:

Material za 3. ploščo je posnet v celoti. Ker pri nas vse skupaj poteka zelo spontano, smo na zadnjem snemanju posneli še priredbo slovenskega komada iz 90. let. Zaenkrat lahko povemo samo to, da po predelavi Mežkove Julije, prihaja predelava komada, ki v naslovu ravno tako nosi žensko ime.

Če se ne motim, smo ravno v zadnjem intervjuju za vaš portal napovedali, da nameravamo ploščo izdati letos jeseni. Odločili smo se da izid prestavimo na marec 2020, v tem mesecu pa vam postrežemo s priredbo, ki smo jo posneli na zadnjem snemanju. Več v kratkem …

V sklopu marčevskega intervjuja nam je Jure v zvezi s prihajajočim albumom povedal tudi:

Nova plošča bo vsebovala vse. Naše »tradicionalne« skladbe in posebneže, kot je aktualni singel [Zdaj je čas]. Vse skupaj bomo še dodatno začinili z nečem povsem novim, z akustično skladbo, ki bo vsebovala zgolj kitaro in vokal [Osamljeno dekle].