Rolling Stones ne mislijo odnehati, Keith Richards hoče še!

Keith in Mick sta pripravljena na še več akcije (Foto: Mirror, PA)

Mick Jagger in Keith Richards hočeta še naprej nastopati in potovati po svetu. Rolling Stonesi bodo igrali, dokler bodo lahko, se sliši od članov skupine, ki so neumorni. Zakaj pa ne? Koncerte imajo razprodane, ljudje jih obožujejo in še vedno so odlični. Kvaliteta koncertov je neoporečna.

Si morate misliti, da skupaj štejejo kar 296 let? Ketih Richards pa je tisti, ki si najbolj želi nadaljevati. Vsaj tako se je izvedelo po neuradnih informacijah. Kotaleči se kamen drvi naprej. Skupina je na turneji z imenom ‘No Filter’ igrala pred 1.38 milijona gledalci. To pa je številka, ki pove vse. Temu primeren je zagotovo tudi zaslužek, ki pa bržkone ni edini razlog, zakaj so tako motivirani. Denarja jim ne primanjkuje.

Radi nastopajo, tako preprosto je. 74-letni Richards je jasno povedal, da ga z odra ne bi odvlekli niti “wild horses’. “Hočem storiti še kaj.” Jo Wood, 63- letna žena Ronnijeja Wooda (71), je prijateljica s Keithom in njegovo ženo Patti Hansen (62). Razložila je: “Odšla sem k Patti in Keithu prejšnji teden. Tako dobro jima gre. Keith je užival na turneji. Veste, kakšen je? Kot pirat. Obožujem ga. Še vedno si želi več, saj veste, kakšen je.”