Rocker.si v prenovljeni podobi

Rocker.si: Naslovnica
Rocker.si: Naslovnica

Spoštovane rockerice in cenjeni rockerji!

Mineva že enajsto leto od ustanovitve spletnega portala Rocker.si, ki ga je takrat oživel ustanovitelj in glavni urednik, Marko Drobne.

Čas je neusmiljeno tekel, z vsakim letom pa smo pridobili lepo število novih zvestih bralcev, za kar je v veliki meri s pridnim delom skrbela urednica Špela Macuh. Po enajstih letih je končno nastopil tudi naš trenutek, ko lahko s ponosom in neizmernim veseljem predstavimo novo spletno stran, za katero sta poskrbela Marko Drobne in oblikovalka Tina Jernejšek.

 

Novosti na spletni strani

Rocker.si: Logotip
Rocker.si: Logotip

Spremenili smo logotip in se modernizirali, da boste tako še lažje dostopali do novic in bili čimhitreje obveščeni o vsemu, kar se dogaja v svetu rock ‘n’ rolla. Poskrbeli smo tudi za odličen in bogat napovednik dogodkov, da boste vedno na tekočem kje dogaja in tako ne boste zamudili prav nobenega koncerta, ki bi ga želeli obiskati.

Rocker.si: Nagradna igra
Rocker.si: Nagradna igra

Na stani bodo pogosto potekale tudi nagradne igre, in vedno vas bo le klik ločil od vstopnice, seveda kasneje pa še kanček sreče, da boste izžrebani.

V prihodnosti želimo z vašo pomočjo postati še boljši, še večji in še hitrejši. Hvala za zvestobo in upamo, da bomo še naprej skupaj drveli proti vedno večjimi cilji!

ROCK ON, ekipa Rocker.si