Rob Halford (Judas Priest) bi sodeloval z Babymetal

Rob Halford (FOTO: Janez PELKO)
Rob Halford (FOTO: Janez PELKO)

Legendarni Rob Halford je dejal, da si želi napisati skladbo skupaj z zasedbo Babymetal.

Leta 2016 je z Babymetal že nastopil

Pevec angleške heavy metal zasedbe Judas Priest Rob Halford je razkril, da si želi sodelovati z japonsko kawaii metal zasedbo Babymetal.

V intervjuju za Metal Hammer se je Rob spominjal nastopa z Babymetal, ki se je zgodil na podelitvi nagrad Alternative Music Awards 2016, kjer so igrali Judas Priest odigrali skladbi ‘Breaking The Law’ in ‘Painkiller’. V intervjuju je še pojasnil, da je bil takrat zanj kaotičen dan, a se je na koncu vse lepo izšlo.

Zdaj pa je dodal, da bi z zasedbo Babymetal rad ustvaril novo glasbo.: ‘Super, bi bilo, če bi skupaj skočili v ‘Gimme Chocolate’, ali pa v ‘Headbangeeeeerrrrr’!!!! Še bolj kot to pa si želim, da bi pel v japonščini, ker do zdaj nisem naredil ničesar takega. Navdušen bi bil, če bi pel skladbo skupine Babymetal, bolj kot že eno njihovo skladbo si želim, da bi skupaj ustvarili novo. Želim, da bi skupaj ustvarili nekaj edinstvenega. Lahko bi naredili ‘enkratno specialko’, to so moje sanje. Morda, ko bomo s Priesti na Japonskem, takrat bi se lahko ustavili v studiu in naredili izvirno skladbo. Imenovala bi se ‘Fox God Metal God’.