Boštjan Velkavrh z novo skladbo ‘Pesem svobodnega sveta’

Boštjan Velkavrh (FOTO: promo)
Boštjan Velkavrh (FOTO: promo)

Konec oktobra leta 2019 je Boštjan Velkavrh izdal prvi album ‘Potovanje‘.

Boštjan se je tokrat vrnil v rodni Maribor

Za album je napisal besedilo, glasbo in aranžmaje pa je podpisal Jadran Ogrin, izdelek je predstavil na več koncertih od Maribora do Obale. Kasneje je nastalo še nekaj singlov, predvsem v karantenskem času, pesem ‘Virus na duši’, ‘Barve ljubezni’ ter ‘Pesem o nas (dobrih ljudeh)’. Boštjan Velkavrh je pesnik, pevec, opazovalec življenja predvsem pa človek s srcem na pravi strani. Besedila, ki jih slišimo njegovih pesmih kličejo po optimizmu, razumevanju in ljubezni med ljudmi.

Boštjan se je tokrat vrnil v rodni Maribor, kjer je s spremljevalnim bandom v Bajsmen studiu posnel nov izdelek, ki močno diši po bluesu, sliši se organsko, besedilo pa spet kliče k odprti glavi, k sprejema in razume svet okoli sebe.

Odpravil sem se ustvarjat v svoje rodno mesto Maribor, natančneje v Bejsmen Studio, k prijatelju, glasbeniku, tonskemu tehniku, producentu in predvsem človeku z mega srcem in posluhom tako za glasbo, kot za ljudi, Danilu Ženku, kjer smo posneli in ustvarili pesem ‘PESEM SVOBODNEGA SVETA’. Pesem je plod nenehnega razmišljanja o najvišjih vrednotah, kot so svoboda, ljubezen in pa življenje samo … – Boštjan Velkavrh