Ritem mladosti 2019: letos kar trojni oder

Letos bo na Ritmu mladosti kar trojni oder.
Letos bo na Ritmu mladosti kar trojni oder.

Letos bomo v Stožicah doživeli nekaj, česar pri nas še nismo! Na Ritmu mladosti na trojnem odru bo prišlo do največjega MASH UP koncerta, ki bo zatresel Ljubljano.

Kdo vse bo nastopil?

13. decembra bomo lahko priča sedmim izvajalcem, petim glasbenim zvrstem, trojnem odru in velikem MASH UP-u vsega naštetega.

Letos bodo nastopili: Big Foot Mama x Neisha x Pero Lovšin original x Perpetuum Jazzile x Klemen Klemen x Valentino Kanzyani x Tabu.

Potem, ko so na Ritmu mladosti našo navečjo areno že stresla s spektakularnima dvojnima koncertoma Siddharte x Big Foot Mame, skupin Dan D x Mi2 in soundclashem Dubioze kolektiva ter S.A.R.S., je letos organizator stopil še stopničko višje in si postavil nov izziv, ki bo nedvomno pravi spektakel za obiskovalce.

Sodelujočih ni potrebno posebaj predstavljati, saj so sami stari dobri znanci. Že, če bi na navaden oder v enem večeru postavili vseh sedem sodelujočih izvajalcev, bi bil to program, ki se ga ne bi sramovali največji domači festivali. Na trojnem odru se bodo tekom večera menjavale glasbene zvrsti, rock, pop, elektronika, hip hop in vrhunski vokali, menjaval se bo tempo in priča bomo kombinacijam, ki jih doslej še nismo slišali!

VSTOPNICE:
Rdeči ring – 12,90
Zeleni Ring – 21,90
Parter – 25,90
Vstopnice lahko kupite TUKAJ.