Razprodani koncerti napovedujejo novo pesem

Flirrt (Foto Boštjan Tacol)

18. marca izide nova pesem Flirrtov, ki bodo letos koncertno zelo aktivni – Tudi ‘Kometa’ že preko pol milijona ogledov na youtubu

Po letih loščenja svojega zimzelenega opusa ter ustvarjanja novih hitov, kot sta ljubljenki občinstva, ‘Ko leživa’ in ‘Kometa’, skupina Flirrt letos dviguje prestavo tudi s koncerti. Še pred začetkom udarne sezone pa bodo fantje v ljubljanskem Nebu predstavili novo pesem.

Rok Lunaček, ki ostaja eden naših najbolj iskanih glasbenih avtorjev, že komaj čaka, da vam bo lahko predstavil novo pesem skupine Flirrt. Ta bo izšla sredi marca, v tednu, ko praznuje rojstni dan, predvsem pa pred serijo prihajajočih pomladnih koncertov. “Že od konca lanskega leta čutimo, da se na terenu nekaj zelo premika. Čeprav imamo cel kup starejših uspešnic, velik del občinstva na naših koncertih najbolj čaka kdaj bo lahko z nami zapelo ‘Ko leživa’ in ‘Kometa’. Tudi oba videa sta na youtubu nabrala že čez pol milijona ogledov, še vedno pa ju zelo radi zavrtijo tudi radii,” pravi Rok, ki te dni ustvarja tudi novi duet Anje Rupel, ki bi ga moral izvirno zapeti pokojni Massimo.

“Štart naše aktualne turneje Kometa je bil izjemen. Po razprodanem koncertu v Cvetličarni – s katerega na družabnih omrežjih postopno objavljamo posnetke posameznih pesmi – smo nanizali nekaj večjih koncertov, zdaj smo sredi serije razprodanih nastopov na manjših prizoriščih, kjer je vedno izjemno vzdušje, kmalu pa se vrnemo tudi na večje odre in koncerte na prostem. Še prej pa bomo izdali novo pesem, katere naslov naj še ostane skrivnost. Je pa to ena tistih pesmi, ki sem jih ustvaril prav za Flirrt in čakal, da bo pravi čas za njeno predstavitev. Na radie prihaja 18. marca, v živo jo bomo prvič zaigrali na koncertu v ljubljanskem Nebu, potem pa bo zagotovo kar nekaj časa stalnica našega repertoarja,” še pove Rok.