Ravnateljici šole grozi odpoved, ker ‘časti’ skupino Iron Maiden

Ker Sharon Burns posluša Iron Maiden, so starši zgroženi. (FOTO: Sharon Burns Instagram)
Ker Sharon Burns posluša Iron Maiden, so starši zgroženi. (FOTO: Sharon Burns Instagram)

Sharon Burns, ravnateljica srednje šole Eden v St. Catharines v Kanadi se trenutno sooča z odpuščanjem, ker ‘časti’ skupino Iron Maiden. Njeno odstranitev so zahtevali jezni starši, ki so na njenih profilih v družabnih medijih opazili, da obožuje Maidne.

Njen umik zahtevajo starši, učenci pa so nad ravnateljico navdušeni

Globoko smo vznemirjeni, ker ravnateljica na svojih javnih platformah odkrito izraža sočutje do satanskih simbolov in okultnih praks. Odkrit prikaz satanskih simbolov je neposredno v nasprotju z načeli velike večine družin, ki predstavljajo šolo. In zato zahtevamo, da se Sharon Burns odstrani in da jo nadomesti druga ravnateljica, ki bo zastopala vrednote družine v Edenu (raj, v dobesednem prevodu), so zapisali starši v peticiji. Peticija staršev ima 553 podpisov.

Učenci šole so medtem javnosti poslali pismo, v katerem so se zavzeli za ravnateljico.

Smešno je, da nekaj staršev na podlagi objave na Instagramu ocenjuje vlogo naše ravnateljice. Srednja šola Eden je javna šola. Ta ista ravnateljica se je toliko potrudila, da bi študente spomnil, da je naš Eden kraj raznolikosti. Celotno sobo je celo spremenila v molitveno sobo za vse študente, ne le za tiste, ki prakticirajo krščanstvo. Sharon Burns je naredila naš Eden varno mesto za veliko ljudi. Ne širi nič drugega kot ljubezen in prijaznost in je verjetno ena najboljših in najbolj predanih ravnateljev te šole, so se v izjavi odzvali učenci šole in sprožili lastno peticijo, da ravnateljica ostane na svojem delovnem mestu. Njihova peticija ima trenutno okoli 20.000 podpisov, svoj podpis pa lahko oddate tudi vi.