Radiohead najavili izid trojnega albuma “Kid A Mnesia”

Izšel je album KID A MNESIA legendarnih Radiohead
Radiohead - foto: John Spinks

Radiohead so najavili skorajšni izid trojnega albuma “Kid A Mnesia“. Album bo kolekcija ponovno izdanih pesmi iz legedarnih albumov ‘Kid A‘ in ‘Amnesiac‘. Na albumu bo tudi nekaj še neslišanih pesmi.

Radiohead, eden ključnih bendov današnjega časa, so s singlom ‘If You Say The Word’ najavili težko pričakovani album “KID A MNESIA”. Album je bogat in obsežen, z bogatim izidom bo zasedba obeležila 21. obletnico obstoja; na albumu bosta kultna izdelka “Kid A” iz leta 2000 in “Amnesiac” iz leta 2001, vse skupaj pa bo obogatila še zbirka nikoli izdanih skladb, ki so bile posnete leta 2000 in leta 2001. Impresivna kolekcija bo izšla 5. novembra pri založbi XL Recordings.

Radiohead so ob najavi skorajšnjega izida resnično barvitega in raznovrstnega albuma zapisali: “‘Kid A’ in ‘Amnesiac’ postajata polnoletna, pridružuje se jima ‘Kid Amnesiae’ – ta obeležuje palačo spominov, ki smo si jih skoraj zapomnili, napol pa pozabili. To so koncertni posnetki in še neobjavljeni materiali.”

Kolekcija “KID A MNESIA”  je dostopna v obliki zbirateljskih kosov (vinili, audio kasete, CD-ji, knjige), več detajlov si oglejte na http://www.kida-mnesia.com/

Naslovnica albuma Kid A Mnesia

“Kid Amnesiae” bonus LP seznam skladb:

Side 1

Like Spinning Plates (‘Why Us?’ Version)
Untitled V1
Fog (Again Again Version)
If You Say The Word
Follow Me Around

Side 2

Pulk/Pull (True Love Waits Version)
Untitled V2
The Morning Bell (In The Dark Version)
Pyramid Strings
Alt. Fast Track
Untitled V3
How To Disappear Into Strings