Queen: aprila bo izšel nov dokumentarni film

Queen in Adam Lambert. (FOTO: Wikipedia)
Queen in Adam Lambert. (FOTO: Wikipedia)

S petimi prejetimi oskarji, je film Bohemian Rhapsody več kot očitno presegel vsa pričakovanja. A zasedba Queen se pri tem ne bo ustavila, aprila bo namreč izšel nov dokumentarni film ‘The Show Must Go On‘. Glavno vlogo pri tem pa bo tokrat imel pevec Adam Lambert, ki je nadomestil pokojnega Freddieja Mercuryja.

Tokrat v glavni vlogi pevec Adam Lambert

Film z naslovom The Show Must Go On: The Queen & Adam Lambert Story se bo premierno predvajal 29. aprila na ABC, pri projektu pa sta sodelovala tudi Jim Beach in Simon Lupton. Dokumentarni film se bo osredotočal predvsem na kariero pevca Adama Lamberta od prvih dni do trenutkov, ko se je pridružil Rogerju Taylorju in Brianu Mayomu in postal del zgodbe skupine Queen.

Film bo vključeval tudi posnetke s koncertom ter intervjuje. Queen so otvorili tudi letošnjo podelitev filmskih nagrad oskar s skladbama ‘We Will Rock’ in ‘We Are The Champions’, večer pa je bil takrat še slajši, saj je film Bohemian Rhapsody prejel še štiri oskarje.

Queen in Adam Lamber pa se letos poleti odpravljajo tudi na turnejo Rhapsody po severni Ameriki.

Adam Lambert je zaslovel leta 2009 z nastopom v šovu American Idol. Leta 2014 pa se je pridružil skupini Queen in začel pisati novo poglavje te priljubljene skupine.