Psihomodo Pop bodo naslednje leto praznovali!

Skupina Psihomodo Pop (FOTO: Psihomodo Pop Facebook)
Skupina Psihomodo Pop (FOTO: Psihomodo Pop Facebook)

Leta 1983 je nastal bend, ki je z brezkompromisnim igranjem, močnim zvokom in scenskim nastopom osvojil prostore bivše države z naglo hitrostjo.

 

Psihomodo Pop prihodnje leto proslavlja 35. obletnico delovanja

Obeta se veliki koncert v Zagrebu.
Obeta se veliki koncert v Zagrebu.

Leta 2018 bo ta bend slavi 35. obletnico delovanja in 30. obletnico od objave album prvenca ‘Godina zmaja’.

Psihomodo Pop so že od samega začetka primerjali s skupino Rolling Stones, poimenovali so jih hrvaški Stonesi, njihova ustvarjalna pot in dela  pa so skozi desetletja to tudi vztrajno potrjevala.

Psihomodo, kot malokateri bend, z vsakim novim singlom in albumom publiki in kritikom servira odličen material, ki razveseljuje tako dolgoletne fane kot tudi privlači vedno nove, mlajše generacije.

 

O skupini Psihomodo Pop

Zagrebška skupina je nastala leta 1983, po razpadu kultne punk rock zasedbe  Klinska Pomora, iz katere tudi izhaja frontmen Gobac. Tistega leta se je pridružil legendarni underground skupini Neron, ta se je po njegovem prihodu preimenovala v Psihomodo Pop.

30 let mineva od izdaje njihovega prvenca.
30 let mineva od izdaje njihovega prvenca.

Psihomodo Pop skozi vsa leta in še naprej osvaja s svojo brezkompromisno glasbo in močnim rock ‘n’ rollom, vsak novi izdan album ali odigran koncert to tudi dokazuje. Po toliko letih, bend ne miruje – nasprotno – prestavili so v šesto brzino.

Nedavno so Psihomodo Pop izdali CD/DVD ‘Live Unpljugd 2 Gavela’ in odigrali promocijski koncert v klubu Katran v Zagrebu.

Ponarodele pesmi ‘Ja volim samo sebe’, ‘Frida’, ‘Kad sam imao 16’, ‘Donna’, ‘Ramona’ in ‘Sve će biti u redu’  iz bogate, 30 letne kariere bomo slišali v soboto, 2. junija 2018.

Vstopnice po Early Bird ceni 14,38 EUR si zagotovite do konca leta na Eventim.si oziroma v Eventimovi prodajni mreži po vsej Sloveniji.