Potnik z ‘Retrospektivo’ napovedujejo prvenec

Skupina Potnik bo februarja izdala prvenec 'Prvi'. (FOTO: osebni arhiv izvajalca)
Skupina Potnik bo februarja izdala prvenec 'Prvi'. (FOTO: osebni arhiv izvajalca)

Retrospektiva‘ je tretji single skupine POTNIK s prihajajočega albuma z naslovom ‘Prvi‘, ki ga bodo izdali pri založbi Dallas Records in bo izšel 1. februarja 2020!

 

O skladbi ‘Retrospektiva’

‘Retrospektiva je priznanje, da prav vseh stvari v življenju ne moremo kontrolirat, da nimamo popolnega vpliva na naša dejanja in to kar nam ta prinesejo. Predvsem pa je to priznanje, da se usoda velikokrat bolje odloča kot mi sami in je prav, da včasih pustimo stvarem naj gredo svojo pot. – skupina Potnik

POTNIK sestavljajo Luka Furlan, Žiga Dodič, Erik FIlipčič in Manuel Kocjančič, ki prihajajo z Obale. Fantje ustvarjajo avtorsko glasbo v slovenskem jeziku, njihova glasba pa temelji na klasični rockovski zasedbi in modernih glasbenih elementih.

Skupino POTNIK odlikuje kreativnost, kar dokazuje dejstvo, da se je v dobrem letu in pol nabralo za več kot en album glasbe. Album so snemali skozi celo leto 2019, za kar je razlog brezkompromisnost in apetit po odličnosti. Pri snemanju so sodelovali z Denisom Horvatom, dolgoletnim producentom in klaviaturistom skupine Hamo&Tribute2Love.

Potnik bodo svoj prvenec ‘Prvi‘ predstavili v hiši rock’n’rolla – Orto baru, kjer bodo v soboto, 1. 2. 2020 zaigrali in predstavili vse zgodbe z albuma in z vami v svet pospremili trud preteklega leta.

Vstopnice po ceni 6€ lahko dobite v Orto Baru ali na njihovi spletni strani.