Pop rock s pridihom progresivnega in jazzovskega zvoka

Pop rock s pridihom progresivnega in jazzovskega zvoka, ki prebuja nostalgijo po novovalnih uspešnicah 80. let. To je zasedba Ectratis, ki bo v Ljubljani nastopila 16.5.2024.

V Prulčku se obeta nekaj posebnega – koncert skupine Ectratis, kjer se bodo prepletale melodije pop rocka z niansami progresivnega in jazzovskega pridiha. Ta zagrebški bend, pod vodstvom Mateja Blečića, prinaša edinstveno glasbeno izkušnjo, ki je tako raznolika kot sveobuhvatna.

Ectratis, ki se je začel leta 2014, vas bo popeljal skozi časovni stroj zvočnih doživetij – od prvih demo posnetkov do najnovejšega singla “Sunday Morning”, ki prinaša spomin na novovalne hite 80. let. Ta bend združuje klasično rock postavo z dodatkom pristnih vokalov in ritmov, ki vzbujajo nostalgične občutke in svežino sodobne glasbe.

Vabljeni na dogodku

Pridružite se nam na koncertu, kjer boste doživeli prepletanje preteklosti in sedanjosti, ki se izraža skozi bogat, večplasten zvok. Ectratis obljublja večer, poln emocionalnih vzponov in padcev, z glasbo, ki vas bo ganila, razvedrila in popeljala na potovanje skozi čas.

Zasedba:
-Matej Blečić – vokal, klavijature, kitara
-Hana Stanišić – vokal
-Tomislav Tonković – kitara
-Ivan Starčević – bas kitara