Phil Varone (ex Skid Row) se spominja avdicije pri Ozzyju

Phil Varone (ex Skid Row) se spominja avdicije pri Ozzyju
Phil Varone - foto: Jim Steinfeldt / Michael Ochs Archives, Getty Images

Nekdanji bobnar skupine Skid Row, Phil Varone se spomninja svoje “brutalne” avdicije za skupino za Ozzyja Osbourna in pravi, da je bil tako slab, da je Sharon Osbourne verjela, da je šlo samo za praktično šalo.

Incident se je zgodil leta 2000, kmalu po tem, ko se je preselil v Los Angeles, da bi si zagotovil prihodnost kot glasbenik in preden se je pridružil Skid Row. V nedavnem intervjuju za WRIF je povedal, da je takrat živel z nekdanjim frontmanom Motley Crue, Johnom Corabijem.

“Slišal sem, da Ozzy opravlja avdicijo bobnarjev, zato sem poklical Vinnieja Paula – pokojnega, odličnega Vinnieja Paula iz Pantere – in mu rekel: ‘Vin, me lahko spraviš na to avdicijo?’,” se spominja Varone. “In Vinnie je poklical Sharon Osbourne in mi priskrbel avdicijo.”

Bobnar je prosil Corabija naj gre z njim za moralno podporo, a se je zalomilo takoj, ko se je začela avdicija. »Ne vem, kaj se je zgodilo, a bilo je, kot da še nikoli v življenju nisem igral bobnov. Bilo je neverjetno: dobil sem Popeye roke, kar pomeni, da sem se tako močno napel, da nisem mogel držati niti palčk,” je priznal. “Nisem mogel igrati. In na avdiciji so bile same odlične pesmi, “Crazy Train” in vse stvari, ki smo jih igrali kot otroci.”

Kot pravi Varone, Corabi nikoli ni mogel povedati nič dobrega o “brutalni” izkušnji, medtem ko je Paul zgodbo omenjal še leta. “Do dneva, ko je Vinnie umrl … me je moril zaradi te preklete avdicije,” je dejal bobnar. “Vsakič, ko sem ga videl, je rekel: ‘Stari, kaj za vraga se je zgodilo na avdiciji?’ … Sharon Osbourne ga je poklicala in mu rekla: ‘Vinnie, kaj je to? Šala? Ta tip sploh ne more nič igrati!’ Jezila se je nanj, ker je mislila, da se šali z njo … Tako sem bil slab.”