Dickinson razkril katera Maidnova pesem je najbolj podcenjena

Dickinson razkril katera Maidnova pesem je najbolj podcenjena
Bruce Dickinson - foto: Johnny Perilla, Loudwire

Pevec skupine Iron Maiden, Bruce Dickinson, je trenutno na severnoameriški turneji in prejšnji teden, ko se nahajali v Tampi na Floridi, je razkril, katera Maidnova pesem, je po njegovem mnenju, najbolj podcenjena pesem.

Koncert, ki se je odvijal 20. januarja, je bil šele tretji na turneji. Po koncertu so oboževalci lahko dobili z zgodbami, ki jih je povedal Dickinson, vpogled v njegovo življenje, kaj ga je naredilo za človeka, kakršen je danes. Vsak nastop se konča s serijo vprašanj in odgovorov, kjer Dickinson odgovarja na vnaprej poslana vprašanja občinstva. V Tampi je nekdo spraševal o najbolj podcenjeni pesmi skupine Iron Maiden. “Sem res velik oboževalec ‘Total Eclipse‘,” je Dickinson povedal množici.

“Total Eclipse” se je pojavila kot B-stran na singlu “Run to the Hills” in bi že skoraj znašla na legendarnemu albumu iz leta 1982 The Number of the Beast, vendar se je skupina namesto nje odločila, da ostane pri pesmi “Gangland“.

Glede pesmi “Gangland” se je Dickinson spomnil na takratne občutke v skupini: “Ta zvok je bil odličen! To je bilo tako dobro, da tega nismo mogli narediti kot B-stran.”