PETRILJAN, premiera videospota polna kontrastov!

Ice on Fire (Foto Alen Fuks)

MAC nominiranci, Ice on Fire, predstavili videospot za svoj največji singel doslej! Pilo se je krvave koktajle v družbi vampirjev.

Skupina Ice on Fire, ki se lahko, kakor skupina Joker Out, pohvali z nominacijo na priznani podelitvi MAC 2023, je svojemu najmočnejšemu singlu z albuma Pleši, dodala zgodbo skozi filmsko zrežiran videospot, pod katerega se je ponovno podpisal vrhunski Matic Gabriel. Videospot so premierno predstavili 19. 10. v Harat’s Pub v Ljubljani, kjer so stregli krvave napitke z ognjenimi plameni in rdeče fingerse.

Petriljan je poleg instrumentalnih presežkov izveden v duetu, v katerega so Ice on Fire povabili Stello in to kar iz prve vrste občinstva, na enem od koncertov. “Ona je stala pod odrom in totalno uživala na našem koncertu. Mislil sem si, da tako odštekane punce še nisem videl. Vedel sem, da je pevka, zato sem jo kar takoj vprašal, če bi naredila duet,” je povedal Amadej Papež, frontman skupine IoF, Stella pa je nasmejano dodala, da je seveda pristala brez vseh pomislekov, čeprav sploh ni vedela, da je Petriljan tako po glasbeni temi kot tudi v videu precej drugačen od vsega, kar je do zdaj delala. Glasbena kemija se je zgodila takoj in filmsko zrežiran videospot je bil le pika na i veličastnemu projektu.

Ice on Fire je nedolgo nazaj prevzel menedžerski dvojec, Andrej Težak – Tešky in Maja Monrue, ki imata sicer kar nekaj skupnih projektov na glasbenem in kulturnem področju. “Fantje so delovni, resni in predvsem si želijo presegati meje vsega znanega, kar je pogoj za to, da lahko sploh razmišljaš o resni glasbeni karieri,” pravi Tešky, ki se v zadnjem času vse več spet posveča glasbenemu managementu. Dogodek, na sicer zelo deževen večer, so obiskali tudi Marko Stanković, Kikifly, Lea Behek, Samantha Maya, Jaka Hliš in drugi.