Podzemna zverinica s poskočnico iz cisa KRT z novim singlom – KOMU JE MAR

KRT (Foto: PROMO)

Komu je mar je poskočnica iz cisa. In opomnik, da smo kot otroci nemara res najiskrenejši in še neobremenjeni s podobo tega ploskega insta sveta. No, včasih odrasle popade sindrom Petra Pana  – v pajkice oblečenega fantiča, ki nikakor ne želi odrasti. Po drugi strani pa tega fantiča zavoljo spodobnosti na dnevni bazi utapljamo v žlici medu. Verjetno je vse v balansu.

Glasba, besedilo, vokal, kitara: Andrej Barbič − KRT
Električna kitara: Borut Perše − Hefe
Bas kitara, sintetizator: Dejan Slak − Sleyk
Bobni: Marko Grubar − Mare
Aranžma, producent, mix, mastering: Igor Ilić
Kamera: David Kastelic
Video montaža: Super Lunar
Založba: INJA MUSIC RECORDS

Čuteče v svet, ki je ponorel
Odrasli smo torej v svoji vsevednosti nedorasli. KRT pravi, da bi morali stremeti k brezkompromisni in nesebični ljubezni in še, da smo si vsi otroci sonca v eni stvari vendarle enaki: vsak bi bil rad ljubljen, imel rad in da je komu mar. »Zato deli isto, kot si želiš dobiti od svojih bližnjih ter vseh čutečih bitij.» Andrej Barbič Krt

Energetska bombica z veliko vsebine

Z novim singlom je Andrej Barbič KRT iz Dolenjskih Toplic na pol poti do prvega studijskega albuma na samostojni avtorski poti. Sicer član mnogih rockenrol-punk zasedb (Podžlejbn, Tavžntroža, Stara šula, El Kachon, Krtina) se tako iz podzemlja prebija na plano – z vedno angažiranimi besedili, moralnim vodičem po naši galaksiji in neukročenimi ritmi.