Ozzyja Osbourna bo ustavila šele krsta

Ozzy o upokojitvi ne razmišlja.
Ozzy o upokojitvi ne razmišlja.

Princ teme je nedavno napovedal poslovilno svetovno turnejo, ki bo trajala kar 2 leti. Prejšnji teden je bilo potrjeno še, da bo prihodnje leto kot glavni nastopajoči stal na sobotnem odru Download Festivala.

Čas neusmiljeno teče, Ozzy bo 3. decembra praznoval 69. rojstni dan, ko bo končal s svetovno turnejo pa bo star že 72 let.

O upokojitvi ne razmišlja

Že večkrat je dejal: ‘Ljudje me nenehno sprašujejo, kdaj se bom upokojil. To bo moja zadnja svetovna turneja, a ne morem reči, da po tem ne bom imel še kakšnega posameznega koncerta.’

V nedavnem intervjuju za US Weekly, so Ozzyja znova vprašali, če bo resnično čas za upokojitev po končani svetovni turneji.

Ozzyja bo ustavila šele krsta.
Ozzyja bo ustavila šele krsta.

Ozzy je odgovoril: ‘Ne, dokler me ne bodo položili v krsto. Napovedal sem svojo zadnjo svetovno turnejo, ampak dvomim, da se bom kdaj resnično upokojil. Še vedno bom tu in tam imel kakšen koncert, zagotovo pa ne več polne turneje.’

Žena Sheron nad njegovo odločitvijo zagotovo ne bo najbolj navdušena, glede na to, da je za Rolling Stone dejala, da noče, da Ozzy poje ‘Crazy Train’ pri 75-ih letih. Dodala je še, da je bolje, da s kariero konča pred sedemdesetim letom starosti in odide, ko je še na vrhu.

Na Ozzyjevi poslovilni turneji mu bodo družbo delali še njegovi dolgoletni sodelavci, kitarist Zakk Wylde, basist Rob ‘Blasko’ Nicholson, bobnar Tommy Clufetos in klaviaturist Adam Wakeman.