Depp si v Mansonovem videu privošči trojčka

Depp in Manson sta znova združila moči. (FOTO: GRAMMY.com)
Depp in Manson sta znova združila moči. (FOTO: GRAMMY.com)

Šok rocker Marilyn Manson je očitno ugotovil, da ima priljubljeni filmski zvezdnik Jonny Depp v njegovih videih poseben čar. Deppa je namreč povabil znova k sodelovanju, tokrat za video ‘KILL4ME‘.

Depp znova v Mansonovem videu

Šok rocker vedno poskrbi, da se dogaja.
Šok rocker vedno poskrbi, da se dogaja.

Manson je oktobra izdal svoj deseti studijski album ‘Upside Down‘. Že v prvem videu ‘Say 10‘ je k sodelovanju povabil Deppa, več kot očitno pa se je vse skupaj izkazalo za dobitno kombinacijo.

Jonny si tokrat v Mansonovem spoti privošči ‘trojčka’. Najprej se zapeljivo igrata samo modela Jocelyn Binder in Bailee Cowperthwaite, kmalu pa se jima pri umazanih igricah pridruži še Depp.

Glede skladbe pa je Manson za Loudwire dejal: ‘Nekateri bi lahko rekli: bi ubijal zame? to je vprašanje. To je bolj prikrita grožnja kot vprašanje. To je ultimat, se mi zdi.’

 

Manson menjal basista

Medtem pa je imel Manson tudi nekaj težav, zaradi obtožbe o posilstvu je namreč odpustil svojega dolgoletnega basista Twiggyja Ramireza, a zanj kmalu našel zamenjavo.

Marilyn Manson in Twiggy Ramirez. Foto: Bio.com

K sodelovanju je namreč povabil Juana Aldereta iz zasedbe Mars Volta.

Ramireza je nekdanje dekle Jessicka Addams obtožila, da jo je posilil, to naj bi se zgodilo v takrat njunem skupnem stanovanju, po tem, ko je končal s turnejo, na kateri je bil z zasedbo 30 Seconds To Mars.

Ramirez se je na izjave odzval in dejal: ‘Pred kratkim sem se šele začel zavedati teh obtožb dejanj, ki sem jih storil pred dvajsetimi leti. Neodobravam nikakršnega spolnega odnosa brez soglasja. Vzel si bom nekaj časa, ki ga bom preživel s svojo družino in se osredotočil na svojo treznost. Če sem komorkoli povzročil bolečino, se opravičujem in resnično obžalujem.’