Ozzy Osbourne v Rusiji dobil svojo zvezdo

Ozzy Osbourne (FOTO: Ozzy Osbourne Twitter)
Ozzy Osbourne (FOTO: Ozzy Osbourne Twitter)

31. maja je v nakupovalnem središču Vegas Crocus City shopping v Moskvi v Rusiji princ teme dobil svojo zvezdo na ruski različici ‘Walk Of Fame‘. Ob tem je Ozzy Osbourne dejal, da je to velika čast.

To ni njegov zadnji obisk Rusije

Pred njim so zvezdo v nakupovalnem središču že dobili zvezdniki, kot so Robbie Williams, Bradley Cooper, Robert De Niro, Mila Jovovich, Carlos Santana, Gloria Gaynor, John Cusack, Roy Jones Jr. in Antonio Banderas.

Ozzy pa se je te dni ravno mudil v Rusiji, kjer je imel dva koncerta. 1. junija je nastopil na stadionu Olimpiyskiy v Moskvi, 3. junija pa v dvorani Ice Palace v St. Petersburgu. Družbo na odru so mu delali še kitarist Zakk Wylde, basist Rob ‘Blasko’ Nicholson, bobnar Tommy Clufetos ter klaviaturist Adam Wakeman.

Ko se je Ozzy srečal z ruskimi oboževalci in mediji je dejal, da to zagotovo ni njegov zadnji obisk te države. Dodal je še, da je sicer trenutno na svetovni turneji, ki bo trajala vse do konca leta 2020, in da naj bi bila to njegova poslovilna turneja. Ob enem pa je dejal, da si ne predstavlja življenja brez glasbe, saj mu je glasba življenje.