Dixons s prvim videom ‘Rokenrol je moj idol‘

Skupina Dixons
Skupina Dixons

Domača rock zasedba Dixons je te dni izdala prvi video za skladbo ‘Rokenrol je moj idol‘, ki si ga lahko ogledate tudi na naši spletni strani.

 

O skladbi ‘Rokenrol je moj idol‘

Ob tem so Dixons povedali: ‘Smo skupina Dixons, sestavljena iz petih članov moške rockerske zasedbe. Pridno ustvarjamo svojo avtorsko glasbo, ki izraža naše lastne izkušnje v katerih se lahko marsikdo najde. Tako je tudi nastal naš prvi videospot z naslovom ‘Rokenrol je moj idol’. Zgodba se je pričela nekega vročega dne, ko smo se zbrali v gostilni ob hladni pijači. K nam je pristopil starejši možakar in z nami delil nekaj svojih dogodivščin. Po pogovoru z njim so začele padati ideje in rime. Pa da ne razkrijemo vsega si sami poglejte videospot in uživajte, tak kot smo tudi mi med samim nastajanjem komada.’

 

Na kratko o skupini Dixons

S skladbo ‘Spomini’ fantje hkrati razkrivajo še eno pesem, ki bo del njihovega prvenca.

Dixons so novonastala rock skupina, ki prihaja iz Štajerskega dela Slovenije. Začeli so delovati konec leta 2015 in so že del raznih festivalov. Imeli so nekaj svojih koncertov z veseljem pa se odzovejo tudi na rojstnodnevne zabave, zaključke, obletnice itd.

Prioriteta jim je avtorska glasba, ki dobiva pozitivne kritike s strani poslušalcev. Za besedilo, glasbo in aranžma poskrbijo člani izključno sami, obenem pa se pripravljajo na izdajo svoje prve plošče in videospota. Zraven avtorske glasbe imajo bogat repertoar coverjev tujih in domačih izvajalcev.