Ostani(te) doma za Ozzyja

Hči Ozzyja Osbournea je pozvala njegove oboževalce, da ostanejo doma in pomagajo k zaustavitvi širjenja koronavirusa, kar je pospremila tudi z besedami #StayHomeForOzzy (#ostanidomazaOzzyja).

Ozzy spada v kategorijo visokega tveganja

Kelly Osbourne je na Instagram profilu objavila svojo fotografijo. Z objavo je želela spodbuditi ljudi, da ostanejo doma in tako preprečijo širjenje virusa Covid-19, ob enem pa opozorila, da tako njen oče kot mati spadata v kategorijo visokega tveganja.

 

View this post on Instagram

 

I wish there was something I could say to comfort you all. Some wisdom I could drop on you to relive you from the fear that surrounds us all right now. The truth is I am scared too. Both of my parents are high risk especially my dad. If I would have known 3 weeks ago when I sent them off to panama that that was gonna be the last time I got to hug and kiss them for a while… I would have held on a little longer. However these are the sacrifices we must make. I stay home for my mum and dad. If you don’t have anyone to stay home for I beg you #StayHomeForOzzy help put a smile on my dads face while he is in quarantine by posting a pic of your best Ozzy impersonation and #StayHomeForOzzy I love you all ?

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on

Kelly je ob tem zapisala: ‘Želim si, da bi lahko rekla nekaj, s čimer bi vas potolažila. Nekaj modrosti, da bi preprečila strah, ki nas trenutno obdaja. Resnica pa je, da sem tudi sama prestrašena. Moja starša sta visoko ogrožena, še posebej moj oče. Če bi pred tremi meseci, ko sem ju poslala v Panamo, vedela, da je to nas zadnji objem in poljub, bi jo v objemu zadržala dlje časa. Vendar to je žrtvovanje, ki ga moramo storiti. Doma ostajam za mamo in očeta. Če nimate nikogar, za kogar bi ostali doma, vas prosim, da #ostanitedomazaOzzyja. Pomagajte mojemu očetu pričarati nasmeh na obrazu, medtem ko je v karanteni in objavite fotografije Ozzyjevih najbolj navdušujočih trenutkov in ostanite doma za Ozzyja. Vse vas imam rada.’

Virus Covid-19 je razširjen že v 194 državah po vsem svetu, uradno pa je okuženih že 424.825 ljudi, umrlo pa je že 18.939 ljudi. Virus je nevarnejši predvsem za starejše in kronične bolnike.