Oktobra bo na Dunaju zabaval vedno nasmejani George Ezra

Naslovnica novega albuma 'Staying at Tamara's'

George Ezra se po uspešnem debitantskem albumu ‘Wanted on Voyage’ vrača z novim albumom ‘Staying At Tamara’s’, ki je že v prodaji.  Tudi tokrat Ezra s privlačnimi melodijami in besedilo opisuje ljubezenska čustva na brezskrben način. Aktualni single ‘Paradise’ si lahko poslušate spodaj.

Čeprav kritiki nad njegovim najnovejšim albumom niso najbolj navdušeni, pa zato njegovi koncerti ostajajo razprodani. Tako bo bržkone tudi 23. oktobra na Dunaju v areni Gasometer, kjer bo britanski pevec, ki je poznan po svojem nasmejanem odnosu, predstavil sveže skladbe z nove plošče.

Več o avtorju:

George Ezra se je rodil leta 1993 v Bristolu. Pevec in avtor je zaslovel leta 2014. Kariero je začel z nastopom na BBC-jevem Glastonbury Festivalu kot eden izmed obetavnih novincev. Dokončen preboj mu je uspel potem, ko so radijske postaje začele predvajati njegovo skladbo ‘Budapest’. Ta se nahaja na njegovem debitantskem albumu ‘Wanted on Voyage’, ki združuje zgodbe in anekdote z njegovih potovanj. Po štirih letih je ta izjemni glasbenik s presunljivim glasom izdal ‘Staying at Tamara’s’, s katerega je lani izšla uspešnica ‘Don’t Matter Now’.