Nine Inch Nails z novo skladbo ‘God Break Down The Door’

Skupina Nine Inch Nails
Skupina Nine Inch Nails

Ameriška zasedba Nine Inch Nails bo 22. junija izdala EP ‘Bad Witch‘, na njem pa bo šest novih skladb. ‘Bad Witch’ je mišljen kot zadnji del trilogije, pred tem pa sta izšla že EP-ja ‘Not The Actual Events’ (2016) in ‘Add Violence’ (2017). Te dni pa so fantje izdali novo skladbo ‘God Break Down The Door‘.

 

O prihajajočem EP-ju ‘Bad Witch’

Fantje pa so EP ‘Bad Witch’ te dni napovedali z novo skladbo ‘God Break Down The Door’.

V nedavnem intervjuju za Beats 1’s Zane Lowe pa je spregovoril frontman Trent Reznor in se dotaknil tudi prihajajočega EP-ja: ‘Naj vam razkrijem nekaj skrivnostnih informacij. Ideja o trilogiji je bila, da najdemo resnico o sebi, da ugotovimo, kdo smo in kje smo zdaj. Prvi EP ‘Not The Actual Events’ je bil mišljen kot oseben. poln jeznega in samouničujočega razmišljanja in definira moje počutje na svetu. Čuden občutek. Del staranja. Del tega pa zato, ker svet postaja vedno bolj čuden. Najti svoj prostor pod soncem v svetu, ki vsak dan zgleda drugačen je moja reakcija na prvem EP-ju. Drugi EP ‘Add Violence’ je bil mišljen (kot odgovor) na isto vprašanje. Ampak iskanje odgovorov na ekstremen način. Mogoče je to ravno zato, ker je to udobno. Morda pa je razlog, da se počutim nekoliko norega. No, nisem ravno nor in nisem niti v nori situaciji. Tu pa je bil še tretji EP ‘Bad Witch’, ki je prerastel v album. Celoten sistem ima precej slabšo in pesimistično perspektivo, nočem pa preveč povedati. Ni bilo ravno to, kar smo načrtovali prvotno. Mislil sem, da bo vse skupaj bolj znanstvena fantastika.’

Nine Inch Nails so napovedali tudi promocijsko turnejo ‘Cold And Black And Infinite’ po severni Ameriki. S turnejo bodo začeli 13. septembra v Phoenixu, končali pa 12. decembra v Los Angelesu, družbo pa jim bo delala še skupina Jesus and Mary Chain. Le upamo pa lahko, da bodo prihodnje leto obiskali tudi Evropo.