Nera z novim videom ‘Ne ne ne’

Preden se hote ali nehote prepustimo božično – novoletnim songom, vam Nera predstavlja nov video za skladbo ‘Ne ne ne‘. Komad je bil pod vplivom burje (ne dobesedno) ustvarjen, posnet in obdelan na kraškem robu.

Na kratko o skupini Nera in novem videu

Nera je zrasla na kraškem robu, kjer se mešajo grmi ruja in borovci, rdeča in zelena, pop in rock. Ni nastala po naključju, idejo so razvili prvi člani benda, idejnik in glavni avtor pa je ekipo spravil pod isto streho, kjer so sprva v drugačni zasedbi nastali osnutki melodij in besedil, ki so se razrasli v mnogim všečne songe.

Ketrin, Ročko, Tilen in Matej so pred dnevi izdali nov singl. Za glasbo je spet poskrbel kitarist Marko Oblak Ročko, pri besedilu pa mu je pomagala pevka Ketrin.

Video izdelek je delo Jana Koštrica, ki je zgodbo postavil v video strip. Ta je sicer banalno preprosta. Skrega se z njim, se preobleče in gre odšpilat, kar je bilo v planu, potem pa najverjetneje sama domov. Ni problema, samo eden od njiju joče. In to verjetno ni ona. Bodite preprosti. Stvari se vedno obrnejo v vaš prid, če na tem delate.