Nekdanji mož Cobainove hčerke toži Courtney Love

Kurt Cobain je leta 1994 imel z Nirvano MTV Unplugged koncert.
Kurt Cobain je leta 1994 imel z Nirvano MTV Unplugged koncert.

Nekdanji mož Cobainove hčerke toži njeno mamo Courtney Love in trdi, da je ‘sklenila zaroto z več ljudmi, da bi vlomili v njegov dom, ga pretepli, ugrabili in poskusili umoriti, da bi tako lahko nazaj pridobila legendarno kitaro pokojnega Kurta Cobaina.’

 

Silva ostaja uradni lastnik kitare

Frances Bean Cobain in Isaiah Silva sta se uradno ločila novembra lani.
Frances Bean Cobain in Isaiah Silva sta se uradno ločila novembra lani.

Po poročanju The Pulse Of Radio naj bi šlo za legendarno kitaro, na katero je Cobain igral na Nirvaninem MTV Unplugged koncertu leta 1994. Isaiah Silva je kitaro dobil kot del poravnave ob ločitvi od Cobainove hčerke Frances. Sicer pa je Frances bila sodno bitko, saj si želi očetovo kitaro nazaj, ker ji le ta predstavlja ‘neprecenljivo družinsko dediščino’.

Silva trdi, da so 3. junija 2016 v zgodnji jutranjih urah Sam Lutf in še dve osebi vlomili v njegovo posestvo v West Hollywoodu, ga oropali, napadli, spolno nadlegovali, ugrabili in poskušali umoriti. Za vsem skupaj pa naj bi stala nekdanja Cobainova žena Courtney Love.

Silva trdi, da so bili moški oblečeni kot policisti. Eden izmed njih je bil Sam Lutfi (manager Britney Spears), ki je celo želel, da ga Silva prime za mednožje in mu grozil s posilstvom. Silva še trdi, da je Lutfi oskrboval tako Courtny Love kot Frances z drogami.