Naslednji kot gostje v Kino Šiška prihajajo Haiku Garden

Haiku Garden (Foto: Kino Šiška/Promo

Ljubljanski shoegaze junaki Haiku Garden se bodo med pripravami na snemanje nove plošče 25. marca ustavili na spletnem prenosu v Kinu Šiška! Poleg že znanih favoritov z odlično sprejetih prejšnjih izdaj nam bodo predstavili tudi povsem svež material, zato ne zamudite njihovega nastopa – navsezadnje boste udobno zleknjeni na kavču še lažje strmeli v svoje čevlje.

Haiku Garden je ljubljanski shoegaze/neopsihedelični bend, ki igra glasno in hrupno kitarsko glasbo s primesmi popa. Kljub mladosti in relativno kratkem času delovanja so si s profesionalnim pristopom in odličnimi avtorskimi pesmimi prislužili pomembno mesto na slovenski glasbeni sceni.

Tako njihov kratkometražni prvenec Waver iz 2016 in studijski album Where If Not Now (KAPA Records) iz 2018 sta požela odlične kritike, svoje skladbe pa so v okviru gostovanja v oddaji Izštekani na Valu 202 predstavili tudi v akustični različici.

V naši hiši so nas med drugim ogrevali za The Jesus and Mary Chain in SUUNS, uspehe na domačih tleh pa so nadgradili tudi z nastopi po večjem delu Evrope. Vse skupaj so odigrali že več kot 130 koncertov, tokratni pa ne bo poseben le zaradi svežih pesmi s prihajajočega novega albuma, temveč tudi zato, ker ima bobnar nove bobne, pravijo. Oglejte si jih v spletnem prenosu.

Zaradi upoštevanja veljavnih javnozdravstvenih predpisov bo tokratni koncert potekal v neposrednem plačljivem prenosu na platformi Entrio, ki omogoča predvajanje na vseh pametnih napravah. Opomba: večji del prihodkov od spletnih ogledov gre, poleg honorarja, izvajalcem. Podprite domačo glasbeno ustvarjalnost.

*Family pack je namenjen vsem tistim, ki si boste koncert ogledali v večjem številu na istem zaslonu. Seveda nihče ne bo vedel, če ste kupili samo eno vstopnico, boste pa z nakupom family pack vstopnice nastopajoče še bolj podprli. Na dan dogodka je nakup vstopnic možen do 21.40.

Organizacija: Kino Šiška.