Noctiferia z novim videom ‘Now You Will Pay’

Noctiferia

Legende ljubljanskega undergrounda NOCTIFERIA predstavljajo nov video in skladbo ‘Now You Will Pay‘, ki so jo posneli v sodelovanju z metalsko legendo Davidom Vincentom (ex-Morbid Angel, Vltimas).

 

O skladbi ‘Now You Wull Pay’

Skladba je del prihajajočega albuma ‘Reforma‘ (tribute to Laibach), ki izide 28. maja. Prednaročila so že na voljo TUKAJ.

Od nekdaj smo veliki oboževalci ameriških metalcev Morbid Angel (dobro znano je njihovo preteklo sodelovanje z zasedbo Laibach) in vedno smo sanjali, da bi postali del te zgodbe, zato smo k snemanju vokalov povabili, nikogar drugega, kot gospoda Davida Vincenta, in tako uresničili svoje otroške sanje. Vincent se je zelo potrudil in nas s svojim pristopom pozitivno presenetil. Rezultat pa je preprosto neverjeten! – NOCTIFERIA

David Vincent dodaja: ‘Naj najprej poudarim, da sem od samega začetka velik oboževalec zasedbe Laibach, zato mi je v čast, da imam priložnost sodelovanja in doprinosa k temu projektu. Ponovno se zahvaljujem za priložnost, da sem bil vključen v ta projekt. Bolj ko poslušam skladbo, bolj mi je všeč. Res čudovita interpretacija!’


Seznam skladb na albumu ‘Reforma’:
1. Barbarians are coming
2. Now You Will Pay (feat. David Vincent)
3. No History
4. Tanz Mit Laibach (feat. Attila Csihar)
5. Eurovision
6. Smrt Za Smrt
7. Das Spiel Ist Aus
8. Slovenska Akropola (feat. Jørgen Munkeby)

Noctiferia bo igrala Laibach in predstavila novo ploščo v celoti v živo. Spremljali jih bomo lahko v četrtek, 18. marca, prek spletnega prenosa iz Kina Šiška.