Napovedujemo: The Beat Fleet v okviru festivala SiTi pod zvezdami

The Beat Fleet

Napovedujemo koncert hrvaške skupine The Beat Fleet.

Desetdnevni program SiTi pod zvezdami se bo zaključil s koncertom hrvaškega benda The Beet Fleet, večini bolj poznanega pod kratico TBF.

Šestčlanska zasedba, ki prihaja iz Splita, že od začetka devetdesetih velja za eno najbolj inovativnih in markantnih glasbenih skupin na področju nekdanje Jugoslavije.

S šarmantno, nostalgično obarvano fuzijo hip hopa, reggaeja, rocka, funka, soula in dalmatinskega melosa, se po nekaj letih končno spet vrača v Ljubljano. Svojim zvestim oboževalcem obljublja šopek največjih hitov in novih singlov, pozitivno energijo in dobro zabavo s pridihom mediterana.

Sobota, 10. september ob 20.30

Odprtje blagajne, prizorišča in SiTi Šanka: 19.30h
Začetek koncerta: 20.30h

Facebook dogodek
_________________________________________
Za dogodke letnega odra SiTi Teater pod zvezdami lahko koristite Darilne vstopnice SiTi Teatra ali SiTi Trojček. Ob višji ceni redne vstopnice je ob koriščenju potrebno doplačilo. Več informacij o nakupu vstopnic in ostala vprašanja pa lahko naslovite na info@sititeater.si ali 070 940 940 (med 10h-14h).

Prizorišče je pokrito s streho, zato bo izvedba programa možna tudi ob manjših padavinah.

V primeru močnejših padavin, bomo nadomestne termine ali spremembo lokacije dogodka v dvorano objavili na dan dogodka na naši spletni strani in vseh socialnih omrežjih.
Na lokacijo letnega odra se seli tudi naša SiTi blagajna in SiTi šank. Oba bosta odprta eno uro pred pričetkom dogodkov.

Se vidimo pod zvezdami!

Morda je slika naslednjega: 4 osebe in ljudje stojijo