Napovedujemo: 1NA1: Gušti & Tomi M. – SiTi Teater pod zvezdami

Gušti & Tomi, 1na1, 22.12.2019, SiTi Teater (Foto: Aleš Žnidaršič)

Pod zvezdami bo v četrtek, 21. septembra ob 20.30 zasijala tudi prva uspešnica koncertnega cikla 1NA1. Nastopila bosta Tomi in Gušti.

Ponovno bomo lahko slišali prvaka slovenskega koncertnega rocka, avtorja, ki sta praktično napisala devetdeseta leta ter s Črnim tulipanom in Platino postavila nove temelje slovenske ljubezenske rock lirike. Nekdaj glasbena rivala, tokrat pa na odru ena na ena iščeta nove dimenzije not in poezije. Gušti in Tomi M. sta klasika in sodobnost v enem.

⏰ Odprtje blagajne, prizorišča in SiTi Šanka: 19.30h
Začetek koncerta: 20.30h

? Dogodki na letnem odru SiTi Teatra pod zvezdami bodo izvedeni v odvisnosti od epidemioloških razmer z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, z zagotavljanjem varnega obiska za vse gledalce. Udeležba na dogodkih je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19. Dokazil ne potrebujejo mlajši od 18 let, ki se dogodkov udeležijo z ožjimi družinskimi člani ali skrbniki.