Napalm Death z novim videom ‘Standardization’

Skupina Napalm Death
Skupina Napalm Death

Britanska extreme metal zasedba Napalm Death je te dni izdala nov video za skladbo ‘Standardization‘, ki si ga lahko ogledate tudi na naši spletni strani. Skladba ‘Standardization’ pa je tudi na njihovi kompilaciji ‘Coded Smears And More Uncommon Slurs‘, ki so jo izdali 30. marca letos pod okriljem glasbene založbe Century Media Records.

 

O videu ‘Standardization’

Pevec Mark ‘Barney’ Greenway je glede videa dejal: ‘Menim, da je video eden najzahtevnejših stvari za izdelavo, da je prikazan živahno in vplivno. Producent Costin je imel na voljo veliko materiala iz našega nastopa na Roadburn festivalu. Zdi se, kot da se glasba prilega lepoti in odraža vsebino pesmi o popolnem obupu brezbarvnega življenja in željo konzervativnih sil za homogeni svet glede na spol, človeške navade in vse na splošno. Ne, hvala.’

Na kompilaciji ‘Coded Smears And More Uncommon Slurs’ je 31 skladb in je dolg več kot 90 minut. Poleg vsega pa so fantje dodali še druge zanimive radkosti.

Greenway pa je za Metal Wani povedal, da bo kitarist Mitch Harris, ki je skupino konec leta 2014 zapustil, da bi lahko več časa preživel s svojo družino, najverjetneje igral na naslednjem albumu. Na mesto Harris je trenutno v skupini kitarist John Cooke.

Zadnji studijski album ‘Apex Predator – Easy Meat‘ so izdali leta 2015.