Najbolj vroče darilo: EXIT časti še 2 festivala in te pelje na morje

Festival Exit 2018 (FOTO: EXIT PHOTO TEAM)

EXIT napoveduje najbolj praznično akcijo! Ob nakupu EXIT vstopnice, sta v paketu BREZPLAČNO še vstopnici za festival Sea Star, ki se bo 24. in 25. maja 2019 odvijal v Umagu in Sea Dance v Budvi na plaži Buljarica. Za najboljši festivalski paket se morajo kupci med 1. in 28. februarjem registrirati na spletni strani www.exitfest.org, s tem pa potrdijo prihod. Registracija je veljavna za vse kupce Exit vstopnic do danes kot tudi za tiste, ki bodo svojo vstopnico kupili do konca letošnjega leta.

Exit bo nekatere presenetil tudi z dodatno brezplačno namestitvijo in prevozom!

Vstopnice za EXIT, ki se bo med 4. in 7. julijem odvijal v Novem Sadu so trenutno na voljo po ceni 58 EUR . Med nastopajočimi so rock giganti The Cure, rock uporniki Greta Van Fleet, vodilni svetovni DJ duo Dimitri Vegas&Like Mike, frontmen zasedbe Pantera Phil Anselmo s skupino The Illegals, tandem Sofi Tukker, edinstvena operna metal diva in nekoč prvi glas skupine NightwishTarja, kultna ska zasedba The Selecter, kot tudi kitarski heroji Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babes in Total Chaos.

Po gigantskem festivalskem popotovanju EXIT Freedom v letu 2018, EXIT Tribe nadaljuje poslanstvo s kar šestimi festivali, na šestih različnih lokacijah in v petih različnih državah: EXIT v Novem Sadu, Festival 84 na Jahorini, Sea Star v Umagu, Revolution v Temišvaru, Sea Dance v Budvi in No Sleep v Beogradu. Kmalu bodo objavljeni datumi vseh festivalov in novi izvajalci, ki bodo stopili na EXIT odre.