Na lepem prijazni napovedali ‘Vojno’

Skupina Na lepem prijazni (FOTO: Foto Marko Cotič Trojer)
Skupina Na lepem prijazni (FOTO: Foto Marko Cotič Trojer)

Kultna zasedba Na lepem prijazni se je pred časom vrnila na odre z novim projektom ‘Srceder’. Predstavljamo vam ‘Vojno‘, drugi singl z albuma, ki mu lahko prisluhnite tudi na naši spletni strani.

https://www.youtube.com/watch?v=opyydiozbdI[/embedyt

Alternativno rockovski

Melodramatsko pravljično grozljivko, pripoved o sodobni družbi v kateri sta edino vezivo denar in ljubezen, na prefinjen način, z liki iz navidezno drugega časa, prikazuje prepoznaven alternativno rockovski, mestoma funkovski in celo jazzovski, zvok zasedbe.

Koncert, ki se giblje med dramsko pevsko interpretacijo z Ludvikom Bagarijem v glavni vlogi in popolnoma klasičnim rock koncertom, je namenjen ne nujno zgolj glasbenim sladokuscem. Zgodba ustvarja vzdušje in sliko, prepleteno z vešče odigrano glasbeno podlago in je posebno doživetje za prav vse, ki imajo radi malo drugačne predstave.

Med glasbo in literaturo se sprehajajo Ludvik Bagari kot frontmen, vokalist, interpret, Vojko Aleksić, kot edini član originalne postave zasedbe in njen kitarist, z njima pa še Andjelko Knežević (spremljevalni vokal), Boštjan Franetič (kitara), Darko Hočevar (bas kitara), Luka Kuhar (bobni), Žiga Fabbro (saksofon, klaviature).

Album v celoti lahko slišite TUKAJ.