SCORPIONS: pomembne informacije za obiskovalce koncerta

Dvorana Stožice se bo v petek, 8. junija 2018 s ponosom pridružila koncertnim prizoriščem, ki so ta nemški bend, ki neutrudno koncertira že vse od sedemdesetih let, gostila pod svojo streho.

Imeli bodo Catwalk oder

Skupino Scorpions je ustanovil kitarist Rudolf Schenker.
Skupino Scorpions je ustanovil kitarist Rudolf Schenker.

Catwalk oder posebne oblike bo gledalcem omogočil, da bodo koncert in njegove akterje lahko videli povsem od blizu, poleg tega SCORPIONS obljubljajo razkošno odrsko produkcijo z dvema velikima video zaslonoma in bogat lučni park. Tudi ljubljansko publiko torej čaka glasbeno in vizualno mogočen rock spektakel, s katerim so SCORPIONS že zaprli sapo številnim poslušalcem in oboževalcem, ki so jih v okviru svetovne turneje Crazy World že imeli priložnost videti v živo.

Še preden pa se prepustimo težko pričakovanemu koncertu, na katerem bodo kot predskupina nastopili Stray Train, smo za vse obiskovalce pripravili pregled pomembnih informacij. Obiskovalce prosimo, da na prireditev prispejo pravočasno, se seznanijo s posebno prometno ureditvijo ter vnaprej poiščejo najboljše možnosti za prevoz oziroma parkiranje.
Tiste, ki bi si koncert radi ogledali, vstopnic pa še nimajo, obveščamo, da so te še na voljo na www.eventim.si in na vseh ostalih Eventim prodajnih mestih.

POMEMBNE INFORMACIJE ZA OBISKOVALCE KONCERTA:

Obiskovalce koncerta prosimo, da na prireditev prispejo pravočasno: NAJKASNEJE DO 19.30 URE.
Začetek koncerta je ob 20.00.

V dvorano je prepovedan vnos:
profesionalne fotografske in video/audio snemalne opreme
orožja
verig
laserskih lučk
obrambnih sprejev
večjih nahrbtnikov- dovoljena velikost je do A4
napisanih transparentov
pločevink in steklenic/plastenk
dežnikov

Obiskovalce vabimo, da izkoristijo brezplačen prevoz in se na prizorišče PRIPELJEJO Z MESTNIM POTNIŠKIM PROMETOM LPP.

Vstopnica za koncert SCORPIONS omogoča brezplačen prevoz z javnim potniškim prometom LPP 3 ure pred in 3 ure po zaključku prireditve.

V času prireditve pozivamo obiskovalce, da parkirajo svoja vozila na za to namenjenih površinah ali pa se do prizorišča pripeljejo z javnim potniškim prometom.

PARKIRANJE:

Za obiskovalce bo parkiranje možno na naslednjih parkiriščih:

Parkirna hiša ŠRC Stožice (na parkirnih mestih v lasti MOL), Kranjčeva, Žale, Nove Žale, Ekonomska fakulteta, FDV in parkirnih hišah WTC in  Modri kvadrat. Parkiranje na parkiriščih v lasti MOL bo  2 uri pred prireditvijo in 1 uro po prireditvi brezplačno.