Na festivalu Exit tudi Elvis Jackson in Raiven

Skupina Elvis Jackson bo nastopila na letošnjem festivalu Exit (FOTO: Exit festival)
Skupina Elvis Jackson bo nastopila na letošnjem festivalu Exit (FOTO: Exit festival)

Za najboljše festivalsko razvajanje bodo na unikatni novosadski trdnjavi skrbeli The Cure, Greta Van Fleet, Carl Cox, IAMDDB, Lost Frequencies, Jeff Mills, Tom Walker in drugi! Čas za nakup najugodnejših vstopnic se izteka.

Na Petrovaradinski trdnjavi bo tudi letos izjemno pestro

Festival Exit, ki se bo med 4. in 7. julijem dogajal na Petrovaradinski trdnjavi v Novem Sadu, je znan po pestrem naboru glasbenikov s celega sveta. Eden od številnih odrov, ki ponuja žanrsko izredno pester program je Addiko Fusion, kjer se bo izmenjala cela paleta različnih glasbenikov. Med drugim bodo na odru stali člani legendarne britanske ska zasedbe The Selecter, nekdanja članica skupine Nightwish in metal diva Tarja Turunen, punkerji Atheist Rap, jezična Sajsi MC in hip-hop trio Bad Copy.

Temu seznamu nastopajočih pa se pridružujeta tudi slovenska predstavnika. Že 20. obletnico delovanja bodo letos na Exitu slavili Elvis Jackson, med izbranci enega najbolj priljubljenih festivalov v Evropi pa je tudi pevka, avtorica in harfistka Raiven, ki je letos zajadrala v elektro-pop vode in pred kratkim predstavila malo ploščo ‘R.E.M.‘.

Za pestrost pa bodo poskrbeli še Svemirko, četverec iz Manchestra The K’s, ter regionalni lokalci Eyesburn, Samostalni referenti, Kal, Sixth June, Mongooz, Abop in Crnila Remix!

Zadnje ure za najugodnejše vstopnice!
Za štiridnevne vstopnice je v tem trenutku potrebno odšteti 58 EUR, 29 EUR za parter za The Cure, 39 EUR za fan pit za The Cure in 105 EUR za Gold Vip za The Cure.

Več informacij najdete TUKAJ.