MI2 z novim videom ‘Le zaspi’

Skupina MI2 (FOTO: Aleš Žnidaršič)
Skupina MI2 (FOTO: Aleš Žnidaršič)

Mi2 predstavljajo nov in hkrati zadnji single ‘Le zaspi‘ iz aktualnega albuma ‘Črno na belem‘ (2021). Kot se spodobi, so za konec prihranili najboljše – sodoben, melodičen in dinamičen komad, v katerem se zgodba o ljubezni zrcali skozi oči realnosti, zaznamovane z vojnami, krizami, pokvarjenimi ljudmi in vsesplošno negotovostjo.

 

Videospot slika drugačno zgodbo skladbe ‘Le zaspi’

Pesem nosi svarilo pred naraščajočo temačnostjo in izraža odkrito hrepenenje po boljših, prijetnejših časih.

Mi2 so za skladbo ‘Le zaspi‘ posneli tudi videospot z režiserjem Davidom Podgornikom. Glavno vlogo v spotu je odigral in v njej zablestel dramski igralec Vojko Zidar, sama zgodba pa ni povsem direktno povezana z vsebino pesmi, pač pa ponuja še en pogled na danes v mnogočem razčlovečeno družbo in skrhane medsebojne odnose.

 

Mi2 razprodali svoj Tisoči koncert

Mi2 so konec januarja napovedali svoj Tisoči koncert, ki ga bodo odigrali v petek, 12. maja, v ljubljanskih Križankah. Izjemno zanimanje za vstopnice se je pokazalo že takoj ob začetku prodaje, ko so v slabih 10 minutah pošle vse po Early bird ceni, v prvih petih urah pa je bilo prodanih že 1000 vstopnic. V začetku marca so Mi2, več kot dva meseca vnaprej, svoj Tisoči koncert razprodali.

Mi2 bodo 12. maja na svojem tisočem koncertu prvič samostojno nastopili v Križankah. Obljubljajo kombinacijo novejših pesmi in najudarnejših skladb iz več kot četrt-stoletne zgodovine banda, priložnost pa bo dobil tudi kakšen redkeje slišan biser. Obeta se konkretna doza rokenrola!