Hamo & Tribute 2 Love: Začarali občinstvo v razprodanem Kinu Šiška

Hamo & Tribute 2 Love navdušili v Kinu Šiška. (FOTO: Marko Alpner)
Hamo & Tribute 2 Love navdušili v Kinu Šiška. (FOTO: Marko Alpner)

Hamo & Tribute 2 Love so minuli petek ponovno koncertirali v razprodanem Kinu Šiška. Povod za klubski koncert, ki je bil razprodan v zgolj štirih urah, je bil izid albuma ‘22‘ na CD-ju (spomnimo: album ’22’ je na vinilu izšel lani, ko so Hamo & Tribute 2 Love prvič stali na odru ljubljanskih Križank).

Začarali občinstvo v razprodanem Kinu Šiška

Petek, 10. marec, je bil dan, ko so Hamo & Tribute 2 Love že drugič koncertirali v razprodanem Kinu Šiška. Naelektreno ozračje pred koncertom je dalo vedeti, da bo to poseben koncert, saj jih je njihov prvi razprodani koncert v Šiški (2017 ob izidu albuma ‘3p‘) postavil v prve vrste slovenskega rocka in letvico postavil visoko. Okoli pol devete zvečer so na oder stopili Hamo, Peter, Buco, Duki in Hipi in koncert otvorili z ‘Vreme za lubezen‘. In že s prvim komadom občinstvo pritegnili in začarali s svojo glasbo. Že s ‘Srce ne more več‘, drugo skladbo večera, pa so občinstvo spustili z vajeti in pokazali, zakaj so eden od boljših live bandov pri nas.

Karizmatičen, močan in prepričljiv koncert so nadaljevali s prepletom starejših skladb in novih, z albuma ‘22‘, ki je na dan koncerta izšel še na CD-ju. Izid novega albuma ’22’ na CD-ju je bil pravzaprav povod za koncert v Kinu Šiška, čeprav je album prvič v živo (in na vinilni izdaji) zarohnel že lansko leto v Križankah, Hamo & Tribute 2 Love pa so ga v preteklih mesecih v živo igrali tudi na svojih številnih koncertih po Sloveniji. In to se je tudi poznalo, saj večina občinstva novih skladb ni slišala prvič ampak je skupaj z bandom prepevala besedila.

V samo štirih urah so razprodali koncert. (FOTO: Marko Alpner)
V samo štirih urah so razprodali koncert. (FOTO: Marko Alpner)

Poleg ‘Zato ker je mraz‘, ‘Pusti mi prižgano luč‘ in ‘Sončen dan‘ smo lahko slišali še ‘Rojena čist na konc tisočletja‘, ‘Ideje boga’ in ‘Mali mož (Čao sonce)‘. Na koncertu, ki so ga Hamo & Tribute 2 Love razprodali zgolj v štirih urah, pa so seveda odigrali tudi nekaj svojih največjih, najlepših in najbolj nežnih – slišali smo lahko ‘Ona gre‘, ‘Kje gori‘, ‘Rožice‘, ‘Telo‘, ‘Rabm tebe‘, ‘Prva vrsta‘ in mnoge druge, ki so že dodobra usidrane v našo podzavest. Hamo & Tribute 2 Love so pripravili pravi čustven preplet nežnosti, porednosti, šaljivosti in resnosti; še en koncert za pomnjenje.

Hamo & Tribute 2 Love: aprilski koncerti – dva že razprodana, tretji po prvih dveh urah prodaje na polovici

Po koncertu v Kinu Šiška in z novim albumom v malhi bodo Hamo & Tribute 2 Love koncertirali še v dvakrat razprodanem domžalskem Blunoutu (14. In 15. april), 22. aprila pa bodo obiskali še eno posebno koncertno lokacijo – Škofjeloški grad. Karte za tamkajšnji koncert so v prodaji od danes (ponedeljek, 13.3.) preko sistema mojekarte.si in bodo samo danes na voljo po polovični ceni, v prvih dveh urah prodaje pa se jih je prodalo že več kot polovica!

Za nove koncertne datume pa spremljajte band na njihovih družbenih medijih.

Aprilski koncerti Hamo & Tribute 2 Love:
14.4. Blunout, Domžale RAZPRODANO
15.4. Blunout, Domžale dodatni koncert RAZPRODANO
22.4. Škofjeloški grad, Škofja Loka (karte v prodaji na mojekarte.si od ponedeljka, 13.3., posebna cena samo prvi dan prodaje).