MI2 po 15-ih letih končno na TrnFestu!

Skupina MI2 (FOTO: Aleš Žnidaršič)
Skupina MI2 (FOTO: Aleš Žnidaršič)

Večni derbi Ljubljana – Maribor je pomemben v nogometu in politiki, v glasbi pa tovrstno rivalstvo k sreči ne gane kaj dosti. Štajerci MI2 so kar dolgih 15 let čakali na nastop na priljubljenem ljubljanskem festivalu Trnfest. A kdor čaka, dočaka! Ne nazadnje pa bolje pozno kot nikoli. In tako so Štajerci še enkrat več ‘zažgali’ v Ljubljani.

MI2 so kot vino

Da so MI2 ljubljenci slovenskega občinstva, priča dejstvo, da jim brez večjih težav uspe razprodati številne večje koncertne dvorane po Sloveniji. Pričakovati je bilo, da bo tudi Trnfest pokal po šivih in da bo prizorišče nabito do zadnjega kotička. Ni lepšega, kot poleti oditi na brezplačen koncert, v prijetnem ambientu z odlično skupino MI2, ki navdušuje tako mlade kot tiste nekoliko starejše.

Publika je prepevala skupaj s skupino MI2. (FOTO: Aleš Žnidaršič)
Publika je prepevala skupaj s skupino MI2. (FOTO: Aleš Žnidaršič)

Da bo večer prijeten in nepozaben je pričalo že samo dejstvo, da je bilo prizorišče polno. Na odru so manjkali le še MI2 in njihove številne uspešnice, ki jih je znal sleherni obiskovalec koncerta na pamet. Nedvomno je nekaj najlepšega videti, ko je skupina sinhrona z občinstvom in vsi skupaj pojejo v en glas. Nedvomno so MI2 tako izkušeni, da točno vedo, kako se obiskovalcem koncerta streže, vedno poskrbijo za pravi recept, ki zadovolji slehernega poslušalca pod odrom.

Navdušili so s številnimi skladbami, kot so ‘Pojdi z menoj v toplice’, ‘Čista jeba’, ‘Odhajaš’ in še številnimi drugimi. Zgovorno je tudi dejstvo, da ljudje ne poznajo le uspešnice, ampak tudi novejše skladbe, ki prav tako hitro zlezejo pod kožo.

Ni kaj, MI2 so kot vino – starejši, kot so, boljše zvenijo.