KoRn začeli s snemanjem novega studijskega albuma

Skupina KoRn (FOTO: Loudwire)
Skupina KoRn (FOTO: Loudwire)

Kot vse kaže, je ameriška nu metal zasedba KoRn začela s snemanjem novega studijskega albuma. Bobnar Ray Luzier je namreč na Instagramu objavil fotografijo, na kateri je v studiu Rock Falcon Studio producenta Nicka Raskulinecza. Ob sliki pa je zapisal: ‘Odličen dan za snemanje v Rock Falcon Studiu’.

 

Podrobnosti za enkrat še niso znane

Olje na ogenj je prilil še kitarist James ‘Munky’ Shaffer, ki je Rayu odgovoril z: ‘Da’ in dodal še emotikon s podobo CD-ja in kljukico.

Že pred časom pa je tudi frontman Jonathan Davis dejal, da imajo nekaj resnično odličnih idej ter, da imajo napisanega že nekaj materiala za nov studijski album. Takrat je Davis zanikal, da naj bi najeli zunanjega pisca za njihov studijski album in dejal: ‘Sami napišemo vse, še vedno sami pišemo lastno glasbo.’

KoRn pa bodo letos praznovali tudi 20. obletnico od izdaje njihovega tretjega albuma ‘Follow The Leader‘. Ob tej priložnosti bodo konec poletja v Ameriki odigrali tri koncerte, in sicer 12. septembra v San Franciscu, 13. septembra v Los Angelesu ter 15. septembra v Las Vegasu.

KoRn pa naj bi za leto 2019 načrtovali veliko svetovno turnejo, a podrobnosti glede tega za enkrat še niso razkrite.

Spomnimo se še, da so KoRn svoj zadnji studijski album ‘The Serenity Of Suffering‘ izdali leta 2016.