Metallica je žrtvi tatvine podarila nov komplet bobnov

Metallice je žrtvi tatvine podarila nov komplet bobnov
Šerif Drumman in Metallica - foto: YouTube / Theo Wargo, Getty Images

Metallica je uličnemu glasbeniku, ki je bil žrtev tatvine, podarila nov komplet bobnov.

Šerif Drumman je postal znan obraz v Los Angelesu, kjer je zadnjih šest let nastopal iz zadnjega dela svojega tovornjaka. Tovornjal je prilagodil tako, da je lahko na njem igral in nastopal z igranjem na bobne. Vse dokler mu prejšnji mesec tovornjaka niso ukradli izpred njegovega doma. Čeprav so policisti tovornjak našli in mu ga vrnili, bobnov niso našli.

Novica je prišla na ušesa tudi Metallici, ki je poslala svojega predstavniku, da je Drummanu podaril nov komplet Tama. Dejal je: “Ne moremo imeti Sheriffa Drummana brez bobnov. Zato so naši prijatelji pri Metallici želeli dejati: ‘Izvoli, prijatelj, vrni se k bobnanju. Ta komplet je samo za vas – upamo, da boste uživali. Ohranite razpoloženje skupnosti L.A. – človek, vsi te imajo radi!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sheriff Drumman (@sheriffdrumman)

Čustveni prejemnik je zašepetal: “Ne vem, kaj naj rečem.” Malo kasneje je spregovoril v kamero in skupini rekel: “Najlepša hvala. Hvala, ker ste si vzeli čas in sredstva za podporo in pomoč pri tem, kar počnem. Ljubim vas zaradi tega – in rad bi vas nekega dne spoznal osebno!”

Skupina se je odzvala v tvitu: “V čast nam je, da lahko pomagamo kolegu umetniku. Nadaljuj z glasbo, šerif Drumman!”