Kanadski metalci Valyear predstavljajo video Fall Too Far

Kanadski metalci Valyear predstavljajo video Fall Too Far

Kanadski metal bojevniki Valyear se vračajo s popolnoma novim uradnim videospotom za pesem “Fall Too Far“, ki se nahaja na albumu “Revolution Fear“, ki je izšel pri založbi Wormholedeath.

O “Fall Too Far”: “Fall Too Far pomeni uporabo vsakega dela sebe, da poskušate rešiti nekoga, ki preprosto noče biti rešen. Skozi odvisnost sem videl obe plati tega. Prosil sem, naj nekdo poišče pomoč. Bil sem tisti, ki so ga ljudje prosili za pomoč. Prigovarjal sem in bil tisti, ki so ga ljudje prigovarjali. Bil sem odvisnik, ki zanika pomoč in človek, ki v okrevanju seže po nekom, ki mi odrine roko.”

“Nimamo nadzora nad nikomer ali ničemer. To mi ta pesem predstavlja. Vem le, da se stvari lahko izboljšajo. Še naprej segajte. Ne padite predaleč od ljudi, ki vas imajo radi in vam želijo pomagati. Obstaja svetla stran. Obljubim.”

Valyear so štiričlanska hard, alternativna/metal skupina iz Toronta, Ontario, Kanada. Ne bojijo se umakniti od svojih vplivov, ki segajo od Hanka Williamsa do Meshugge in vsega vmes, hkrati pa obljubljajo, da ne bodo pustili nobenega žanra nedotaknjenega ali neraziskanega.