Metaljot Raspaljot: skorajšnja razprodaja early bird vstopnic

FOTO: Metaljot Raspaljot (FB profil), PROMO

Organizator festivala Metaljot Raspaljot open air festival 2019 opozarja, da je bilo prodanih že skoraj 70% vseh early bird vstopnic, ki bodo v prodaji do 31. maja oz. do razprodaje zalog. Vstopnice lahko naročite preko spleta (Maestro, Visa Mastercard, mBills), fizično pa jih lahko pridobite na vseh bencinskih servisih OMV in v trafikah 3DVA. Cena posamične vstopnice znaša 22EUR.

O letošnji izvedbi festivala

Festival bo letos potekal 5. julija, na idilični lokaciji graščinskega dvorišča v Laškem. Na njem pa boste lahko slišali sledeče bende:

Pomaranča

Utemeljitelji domačega heavy metala Pomaranča bodo na festivalu izvedli ekskluziven nastop, s katerim se bodo poklonili svoji 40-letnici.

SkyEye

Na festivalu bodo nastopili tudi heavy metalci SkyEye, ki so lansko leto izdali svoj prvi dolgometražni album, imenovan Digital God.

The Stone

Poleg Pomaranče in SkyEye boste lahko na festivalu prisluhnili tudi srbskim black metalcem The Stone. Kot pravijo organizatorji, gre za zasedbo, ki je nastala leta 1996 in se je z leti uvrstila med vodilne underground black metal bande v regiji.

Eruption

Poleg omenjene trojice na festivalu ne bodo manjkali niti domači prvaki thrasha, kleni Eruption.

Sinister

Poleg Pomaranče bodo nosilci programa še legendarni nizozemski death metal velikani Sinister, ki so svojo glasbeno pot začeli leta 1988.

Morywa

Navedena množica ne bo edina, ki bo nastopila. Kajti poleg njih boste lahko na odru prisluhnili tudi celjskim progresivnim groove death metalcem Morywa.

Kot še dodaja organizator, bo festival tudi letos ponudil bogato izbiro hrane, lager in craft piv, koktajlov ter stojnic z različnimi vsebinami. Celotno prizorišče bo tako kot lani prekrito z ogromno streho, ki bo omogočila, da se bo dogodek zgodil v vsakem vremenu. Dogodek se lahko pohvali tudi z odličnimi povezavami vlakov, ki bodo poskrbeli za varen prihod (in odhod) na dogodek.

FOTO: Metaljot Raspaljot – open air festival 2019, FB profil, PROMO